De  rette  treningsskoene  gjør  underverk

Mange sliter med å komme i gang med trening, enten de plages med smerter i kroppen eller bare er litt ute av form. Noen opplever også smerter når de nettopp har begynt å trene, og det ødelegger selvsagt motivasjonen. Det er viktig å trene seg opp gradvis, og ikke starte for hardt. I tillegg er det viktig å bruke gode sko.

Hva gjør en treningssko bra?

Treningsskoene skal være tilpasset den treningen du driver med. Noen ganger er det god demping som er avgjørende, andre ganger trenger du godt grep. Til noen typer trening, som yoga, trenger du ikke sko i det hele tatt. Men når du skal bruke sko, er god passform også veldig viktig. I tillegg skal skoene være tilpasset din pronasjon, ellers kan skoene føre til treningsskader og leddplager. For lite trening kan også føre til leddplager, så her gjelder det å finne en balanse.

Sneakers med demping

Sneakers, eller joggesko, passer fint når du skal gå, jogge eller løpe. Løping er en av de enkleste treningsformene å komme i gang med, og du finner mange sneakers til dame på NA-KD. Ulike sneakers egner seg til ulike ting, så det gjelder å velge sko til ditt behov. Ettersom dette er veldig populære sko, kan du også ha mange forskjellige. Du finner i hvert fall et stort utvalg sneakers til dame hos NA-KD, slik at du både kan ha sko til trening, til shoppingturen og til finsko. For i dag brukes sneakers også sammen med kjoler og penbukse, eller på jobb.

Gå til jobben

Hvis du gjerne vil bli mer aktiv, kan du starte med å gå til jobben. Dette forutsetter naturligvis at du ikke bor altfor langt fra jobben din. En annen mulighet er å gå av bussen en holdeplass før, og gå den siste biten. Gå trapper i stedet for å ta heisen, og når du skal på butikken, dersom du har mulighetene til det. Dette er også trening, og er en god inngang til mer aktivitet i hverdagen. Du kan også oppmuntre barn og ungdommer til å gå mer. Mange barn har muligheten til å gå til skolen, og ungdommene kan gå når de skal til venner, eller når de skal på shopping. All bevegelse er sunt, også shoppingturer!

Leddplager