Finn  treningen  som  passer  for  deg

Noe av det aller beste du kan gjøre er å finne en treningsform som passer for deg. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette emnet.

Hvorfor finne en treningsform som funker?

De aller fleste av oss mener at vi bør trene mer og hvordan skal vi få dette til? Jo, gjør noe du har lyst til å gjøre. Det du må huske på er at det å ta tid til å ta vare på kroppen din er noe av det viktigste du gjør.

Folkehelseinstituttet anbefaler cirka 30 minutter med fysisk aktivitet hver eneste dag. Dette kan gjøres i form av sykling, svømming, løping, gåing, you name it. Det er så mange ting du kan bruke tiden din på. Vi anbefaler at du prøver ut de forskjellige aktivitetene slik at du finner ut hva du liker best.

Utendørs eller på treningssenter?

Kanskje du er litt usikker på om du vil trene på treningssenter eller du vil gjøre det utendørs. Da er det bare å teste seg litt ut. Det å være medlem på et treningssenter kan for mange være en byrde, fordi de betaler penger for å dra dit. Men kanskje du har tenkt deg å åpne ditt eget treningssenter, eller ditt eget treningskonsept? Da kan du ta opp lån på dagen for å få drømmen din oppfylt. Det vi anbefaler er at du leier et rom der du for eksempel kan være yogalærer. Dette kan føre til at du får flere og flere kunder, deretter kan du utvide.

Hva slags treningsform passer for meg?

Det beste er å trene uten noe som helst form for press på kroppen. Dette høres kanskje vanskelig ut, men det å svømme er noe av den beste treningen som finnes der ute. Ja, det er tungt, men så digg også! Prøv deg ute i sjøen eller i en lokal innsjø om sommeren og svøm inne på vinteren. Det er den perfekte aktivitet for deg som liker å kose deg samtidig som du får god trening innabords.

Kos deg!