Fitness  er  svaret!

Dagene kan være svært belastende og slitsomme, det er derfor viktig å finne en nyttig hobby som kan få deg til å senke skuldrene. Det er mye du kan velge mellom, men fitness er nemlig mest oppegående svaret. Fitness definerer mange ulike treningsformer som bidrar til å sterke helsen din, både psykisk og fysisk. Med Aim’n sine nyheter kan du lett holde deg fit!

Fitness

Fitness har alltid vært populært og undersøkelse viser av fire av fem nordmenn trener. Populariteten til ulike treningsformer øker stadig hvert år, og influencere reklamerer alltid for treningsstudioer og treningsutstyr for å motivere sine følgere til å holde hverdagene sine sunne. Spesielt etter koronaviruset tok globalt over, så har flere startet å holde seg aktive for å holde seg opptatte.

Fordeler med å være fit

Flere undersøkelser har dessuten visst at det er en stor sammenheng mellom trening og helse. Fitness handler ikke bare om et sterkere immunforsvar og energi overskudd, det handler om livsviktige prinsipper. Kroppen er bygd for bevegelse, så å holde seg aktiv er en mirakelkur for kroppen. Aktivitet har veldig mye å si for livskretsen vår. Med sunne fitness vaner så vil vil kunne leve lengre, og det kommer av at vi reduserer faren for hjerte- og karsykdommer og beinskjørhet.

Aktiv vs inaktiv

Man vil oppleve en stor forskjell på aktive og inaktive mennesker. Aktive mennesker ser sunnere ut, sterkere ut og gladere, mens inaktive folk ser slappe ut og trøtte ut. Når man er inaktive så vil man føle seg nedenfor, utmattet og slapp, og konsekvenser av å være inaktiv vil øke. Vi kan utvikle type 2-diabetes, som går ut på at kroppen ikke klarer å utnytte hormonet insulin riktig.