Har  du  vurdert  brystforstørrelse  etter  stor  vektnedgang?

Å leve med gikt er for mange en stor utfordring som påvirker livskvaliteten på flere måter. Særlig i ung alder kan det være svært belastende, da gikten hindrer en fysisk aktiv og begivenhetsrik livsstil. Å leve med leddsmerter er krevende og mange pasienter opplever å få depresjon. Å være deprimert kan føre til flere bieffekter, som for eksempel å gå ned i vekt, fordi man mangler matlyst. Hos kvinner kan vektreduksjonen føre til at man føler at man mister de kvinnelige formene sine, særlig gjelder dette damer som allerede var svært slanke med sykdomsutbruddet.

Trygge brystimplantater

Dersom du har vurdert en brystforstørring etter stort vekttap eller av en annen grunn, bør du gjøre grundig research. Dette handler ikke bare om å finne rett kirurg, men også om å velge trygge implantater. Merket Motiva er et nytt generasjonsimplantat med sikkerhetsteknologi av høy kvalitet. Hovedfokuset er kvinners sikkerhet, samtidig som Motiva gir mindre arr. Rent visuelt har implantatene et mykere og mer naturlig utseende, og i samarbeid med kirurgen din får du et skreddersydd resultat. Teknologien til silikonimplantater har utviklet seg med tiden, og Motiva har til og med forandret selve overflaten på implantatene sine.

Ny teknologi øker sikkerheten

Å legge inn implantater i kroppen er ikke risikofritt, og man kan oppleve både betennelse i kroppen og at implantatet kapsler seg. Ved innkapsling produserer kroppen vev som fester seg rundt implantatet og får brystet til å føles hardt og ubehagelig. Motivas brystimplantater har en helt ny, avansert, glatt overflate. Den er designet for å være biokompatibel med kroppen, og minimerer derfor risiko. Dette er fordi at overflaten er utviklet i et materiale som minimerer risikoen for betennelser og kapsling.

Det er din kropp

Bruk tid på å finne en dyktig kirurg som tilbyr Motiva. Snakk gjerne med flere kirurger før du bestemmer deg. Å skulle operere brystene kan føles litt stigmatisert, og plastisk kirurgi blir gjerne sett på som en «quick fix» på noe man heller bør løse ved å jobbe med seg selv. Men å ønske å få den gamle kroppen sin tilbake etter sykdom, er ikke det samme som å ønske å forandre seg selv på grunn av dårlig selvbilde. Det er din kropp og du bestemmer hva som er best for deg. Venner og familie vil helt sikkert forstå situasjonen din og støtte deg på veien.