7  tips  for  å  se  frisk  og  sunn  ut

Noe av det første andre mennesker legger merke til med oss er om vi ser friske og sunne ut. Det er nemlig av menneskelig natur å ønske å omgås sunne personer, noe som ikke er så rart. Ved tidligere epoker av menneskeheten har det kunne vært svært alvorlig å være med syke personer, på grunn av smittefare.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom sju steg man kan ta for å se friskere og sunnere ut i hverdagen.

1. Drikk mye vann, men ikke for mye. NHI anbefaler at et voksent menneske skal drikke to til to og en halv liter vann per dag.

2. Få i deg nok vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Hvis man har mangel på essensielle stoffer kan man fort se sliten og usunn ut.

3. For å få i seg nok av de riktige stoffene, er det viktig å ha et sunt kosthold. Dette er sannsynligvis det viktigste av alt, når det kommer til å både se og være frisk og sunn. Et dårlig kosthold kan gjøre at man ser veldig slapp og sliten ut.

4. Tren regelmessig. Menneskekroppen er gjennom hundretusenvis av år skapt for å være i mye bevegelse. Den dag i dag kan det fort være at man er for mye i ro, noe som gjør at man kan se usunn ut.

5. Unngå usikkerheter. Hvis man for eksempel sliter med hårtap kan man sjekke ut nordichair.com, og se på mulighetene for å få hår tilbake. Selvsikkerhet er veldig viktig når man skal se sunn ut.

6. Tilbring tid med dem du er glad i. Forskning viser at de som er mye med de man liker å være med har det bedre, og ser dermed sunnere og friskere ut.

7. Ha et bra inneklima. Gjennom den norske vinteren kan det være vanskelig å opprettholde bra inneklima, noe som gjør at man kan få tørr hud og tørre øyne. En luftfukter kan være noe å vurdere hvis man sliter med dårlig inneklima.

Ved å følge disse stegene er sjansen stor for at man skal kunne se friskere og sunnere ut på kort tid. Prøv da vel!